Denna eftermiddag har gått i mixerns tecken. Efter att ha bläddrat och dreglat i de fina böckerna jag fick i födelsedagspresent så har jag mixat, diskat, mixat, diskat, mixat… Resultatet blev en hel hög med fulla glasburkar i kylen med massa nya spännande saker i. Mitt i allt ihop så bestämde jag mig dessutom för att testa en chokladmoussevariant som blev kvällens efterrätt. Mmmm, ljuvligt gott!
En av de bästa sakerna jag mixade till idag var en dadelpuré. Den kan man använda som sötning till typ allt. Eftersom dadlarna är lite svårmixade så är detta ett perfekt sätt att förbereda ett av de klurigare momenten så det blir lättare att svänga ihop bra saker senare. Tricket är att lägga dadlarna i blöt ett par timmar så de blir lättare att mixa. Easy!
Flygande hälsningar /Nellie
Men hallå! Du kan inte lägga ut en bild på chokladmousse och inte ge ut receptet på den. Jag blev ju jättesugen! Kram
Jisses, vad duktig du är! Och fina bilder!
Stor KRAM!